GEWOON WERKEN NU

Gezondheidsbevordering op maat op de werkvloer.

Mieke Govers

Michael Snijders

Anja de Waal

Mieke Govers

Mijn naam is Mieke Govers, afgestudeerd als gedragswetenschapper (“Research Master Behavioural Science”) aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Mijn opgedane kennis wil ik in de praktijk brengen vanuit mijn persoonlijke achtergrond. Ik heb anorexia gehad en dit heeft mij gemaakt tot wie ik ben: iemand die niet snel opgeeft en het beste uit zichzelf en anderen wil halen. Bovendien heeft het mijn visie op leefstijl gevormd. Ik heb door mijn eetstoornis ervaren hoe lastig het is om jouw eet- en leefpatronen te doorbreken, dat dit vaak verder gaat dan alleen het eten an sich (want meestal weet je wel wat gezond of wat minder gezond is) en hoe je dit duurzaam kan bewerkstelligen.

In mijn praktijk uMiek zet ik me in om de gezondheid van mijn cliënten te verbeteren, zowel fysiek als mentaal. Niet alleen op het gebied van voeding, maar ook op het gebied van bijvoorbeeld keuzes maken, opkomen voor jezelf, je grenzen aangeven en plannen. Ik merk dat cliënten beter in hun vel gaan zitten, meer gaan stralen en zich beter en zelfverzekerder voelen.

Een van mijn motto’s is: “Voorkomen is beter dan genezen”. Steeds vaker raken werknemers overbelast, zijn werknemers vermoeid of ervaren ze stress. Hierdoor verliest men vaak ook de kracht om goed voor zichzelf te zorgen en om werk gedaan te krijgen. Door uw werknemers te leren prioriteit te maken van hun gezondheid en om te leren gaan met stress ga ik, samen met de anderen van Gewoon Werken Nu, uw bedrijf een stuk gezonder en productiever maken. Ik heb ontzettend veel zin om voor jullie aan de slag te gaan – jullie ook om met ons aan de slag te gaan?

Michael Snijders

Life begins at the end of your comfort zone. Mijn motto, en ook typerend voor mijn levensloop. Begonnen als timide gezelligheidssporter, boekenwurm en technisch schrijver. Tegenwoordig mijn draai en drive gevonden als trainer-coach en opleider in de topsport, de breedtesport maar ook in leefstijl en voeding. Getrouwd en vader van twee (zeer actieve) kinderen. Altijd op zoek naar de rand van het menselijke mogelijke, maar altijd met het besef dat het om mensen gaat. Pragmatisch met een oog voor detail en de kracht om snel tot de kern van de zaak van iets door te dringen. En zeer bewust ervan dat om de kracht van mensen te gebruiken, je die mensen eerst in hun kracht moet zetten. En dat om mensen uit hun comfort zone te krijgen, en hun in staat te stellen hun kracht te ontdekken, jezelf als leider of als coach ook uit je eigen comfort zone moet komen. Dat je mensen niet kunt motiveren, maar wel kunt inspireren.

Life begins ate the end of your comfort zone. Een eenvoudig zinnetje. Maar een zinnetje waarvan de kracht me ook pas echt duidelijk werd toen mijn vrouw met een depressie thuis kwam te zitten. Werk en privé zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij een gezond en plezierig leven hoort gezond en plezierig werk. Maar bij gezond en plezierig werk hoort ook een gezond en plezierig leven. Gewoon Werken Nu helpt werkgever en werknemer om dat einde van die comfort zone op te zoeken en een gezonde balans te vinden in werk en leven.

Anja de Waal

Mijn naam is Anja de Waal, in 1992 afgestudeerd als HBO-verpleegkundige (A, B, Z en MGZ). Tijdens het vierde jaar van mijn opleiding werd bij de Ziekte van Bechterew geconstateerd. Dit heeft vele uitdagingen in privé en werksfeer op mijn pad gebracht. Zo heb ik onder andere vanuit mijn eigen praktijk als ervaringsdeskundige coach mogen samenwerken met het UWV en diverse re-integratie bureau’s in het project Chronisch ziek en werk. Daarnaast heb ik Tilcoördinatoren opgeleid en tiltrainingen verzorgd in de Thuiszorg en het tilbeleid mede vorm gegeven.

Ik heb door de jaren heen een verscheidenheid aan opleidingen en bijscholingen gevolgd: een 2-jarige post-HBO opleiding Gezondheidsvoorlichting, een 4-jarige opleiding integratieve psychotherapie, Gewichtsconsulent, voetreflexoloog en EMDR therapeut. Momenteel ben ik bezig met een opleiding tot Yin-yogadocent om de kant van lichaamsgerichte oefeningen, mindfulness en meditatie naar een nog hoger professioneel niveau te tillen.

De naam van mijn praktijk Gewoon Leven Nu is ontstaan vanuit het doel dat mensen bij mij komen als het “Gewoon Leven Nu” even niet meer vanzelfsprekend is. Dit is eigenlijk altijd terug te voeren naar een ervaren onzekerheid als het leven niet loopt zoals verwacht. Behoud ik mijn baan, kan ik het alleen, eet ik gezond, kan ik het wel, ben ik leuk genoeg, mag ik dit zeggen, kan ik nog wat anders, is dit alles?

Mijn motto is dat ieder mens al goed is zoals die is. Maar als ze ergens last van ervaren en/of durven kijken in mogelijkheden is er vaak zoveel meer mogelijk dan ze zelf ooit gedacht hadden. Dit “verborgen” potentieel aanspreken is een win-win voor werknemer en werkgever.

Sitemap Contact