GEWOON WERKEN NU

Gezondheidsbevordering op maat op de werkvloer.

Wandel je wakker

Duur: 1-2 uur

Kosten: €87,50 per uur

Groepsgroote: 1 tot 10 personen

Door: Anja, Michael, Mieke

De hele dag zitten en geconcentreerd hard werken is zwaar voor lichaam en geest. Mensen zijn gemaakt om te bewegen. Ons brein is voor een groot deel gevormd door ons bewegende lichaam. Zitten is dus niet alleen slechts voor het lichaam (zitten wordt vaak het nieuwe roken genoemd), het is ook slecht voor onze geest. Met wandel je wakker gaan we met u aan de slag om meer beweging op de werkvloer te krijgen, terwijl daarbij het werkproces ondersteund wordt.

Frisse geest door slim bewegen

Zoals gezegd: regelmatig en veelzijdig bewegen is niet alleen goed voor ons lichaam, maar ook voor onze geest. Werknemers die gezond van geest zijn heben een positieve invloed op de werksfeer, hebben plezier in hun werk en maken daarmee het bedrijf een stuk effectiever. Wij gaan op de werkvloer kijken hoe bewegen geïntegreerd kan worden in de werkprocessen. We gaan met de werknemer aan de slag om bewegen leuk en gemakkelijk toepasbaar te maken.

Naast een individueel advies voor uw werknemer kunnen wij ook voor uw bedrijf activiteiten organiseren ter bevordering van het bewegen tijdens het werk. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan wandelcoaching tijdens de lunchpauze, waarbij werknemers tegelijk met het bewegen hun hoofd leeg kunnen maken.

Daarnaast kunnen we ook voor uw bedrijf activiteiten organiseren die het bewegen tijdens het werk en het wandelen in de pauze of zelfs als onderdeel van het werk kunnen bevorderen en integreren.

Meer informatie:

Sitemap Contact