GEWOON WERKEN NU

Gezondheidsbevordering op maat op de werkvloer.

Wet- en regelgeving voor werkgever.

Als werkgever heeft u een aantal wettelijke verplichtingen die niet altijd even makkelijk in te passen zijn. Dit betreft arbeidsomstandigheden zoals pauzes, werktijden, werkhouding, fysieke belasting. En verplichtingen als een werknemer zich ziekmeldt.

Gewoon Werken Nu denkt met u mee om deze verplichtingen dusdanig vorm te geven dat zowel u als werkgever, als uw werknemers naar tevredenheid functioneren. Een van de dingen waar wij als Gewoon Werken Nu een rol in kunnen spelen is het voorkomen dat gezonde medewerkers ziek worden en het terug naar werk begeleiden van uw ziekgemelde werknemers. Bovendien kunnen wij kijken naar hoe u de werktijd van uw werknemers zo optimaal mogelijk kan benutten en uw werknemers voldoende rust- en hersteltijd krijgen. Rust, werk, inspanning en ontspanning dienen allemaal in balans wilt u een gezond werkklimaat neerzetten en hierin kunnen wij het voortouw nemen.

Kosten gaan voor de baten. Gelukkig zijn er voor de werkgever mogelijkheden om een deel van de kosten terug te krijgen. Zie hiervoor het kopje uw investering

Sitemap Contact